Despre Noi

E important sa detii controlul atunci cand faci alegeri pentru viitor, asa cum sunt asigurarile. 

Suntem un broker de asigurari care vrea sa creasca mare

Lucram alaturi de tine pentru a alege asigurarea potrivita

Cu ajutorul nostru, soferii pot afla cu usurinta tariful asigurarii pentru masina lor.

De la inceputul nostru, am avut o dorinta puternica de a invata si de a trata clientii asa cum ne-am dori si noi sa fim tratati. Am observat ca aceasta abordare este simpla, dar nu este la fel de des intalnita ca un standard in Romania.

Zi de zi, ne straduim sa ne facem treaba cat mai bine, sa fim de ajutor fara sa ne facem mari reclame. Desi compararea tarifelor pentru asigurarea masinilor si a caselor este partea noastra de afacere, ne amintim intotdeauna ca in final, este vorba despre oameni. Prin urmare, suntem doar niste oameni care incearca sa ajute alti oameni.

Despre Noi

Dupa ce ai analizat preturile, poti sa comanzi online asigurarea RCA. Vei primi pe e-mail o copie a politei RCA pe care o poti folosi, iti trimitem asigurare si printata daca ai ales acest lucru. Simplu, nu?

Viziunea noastra este de a construi impreuna cu clientii nostri un parteneriat bazat pe proximitate si solidaritate, intr-o lume plina de riscuri majore care ne afecteaza pe toti in mod diferit.

Este de a ajuta clientii si partenerii nostri sa priveasca viata cu optimism si sa se bucure de fiecare moment, indiferent cat de mic sau mare este, oferindu-le sprijinul necesar in fata provocarilor.

Includ solidaritatea, care ne ghideaza in fiecare decizie pe care o luam.

Fata de cultura locala, care ne ajuta sa devenim parteneri de incredere in vietile oamenilor.

Prin care suntem aproape de oameni si intelegem riscurile care le pot afecta vietile, si responsabilitatea, prin care ne respectam angajamentele de natura economica si sociala si transmitem simtul responsabilitatii catre toti cei implicati.

Parteneriate puternice pentru experiente autentice

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas.

Ne concentrăm pe construirea unor relații de înaltă calitate cu partenerii și clienții noștri, pornind de la ideea că o colaborare pe termen lung se bazează pe încredere, onestitate și respect reciproc, principii care stau la baza activităților noastre zilnice.

Societatile de asigurari

Lucram cu cele mai bune companii de asigurari de pe piata, astfel incat sa puteti obtine o gama larga de polite si sa decideti care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. In plus, datorita spiritului inovator al General Asig JDG, aveti o solutie de asigurare unica in Romania.