Asigurari

E important sa detii controlul atunci cand faci alegeri pentru viitor, asa cum sunt asigurarile. 

Asigurare auto ieftina?

Ai nevoie de asigurare auto ieftină? Asigurarea este cea mai eficientă modalitate de a acoperi costul avariei aduse vehiculului dumneavoastră în cazul unui accident de circulație, indiferent dacă sunteți sau nu vinovat.

Cu ajutorul general-asigJDG.ro, poți obține ușor și rapid oferte de preț pentru toate tipurile de asigurări care te interesează. Online este întotdeauna ușor și eficient conduci în siguranță pe drumurile publice! 

Economisiti timp pentru lucruri care conteaza cu adevarat.

Alege polita potrivita nevoilor tale.

In viata, cheltuielile neplanificate pot fi destul de neplacute! Chiar daca crezi ca esti in siguranta financiar, cheltuielile bruste sau neasteptate pot impiedica serios aceasta securitate. In functie de gravitatea situatiei, astfel de situatii te pot lasa si indatorati.

Asigurare RCA

RCA este asigurarea auto obligatorie pentru fiecare proprietar de masina si este conceputa pentru a despagubi persoanele ranite in accidente in care sunt implicate masini pentru care este emisa polita RCA.

Asigurare Locuinta

Siguranta locuintei nu ar trebui sa fie considerata un lux, ci o necesitate. In special, asigurarea obligatorie este esentiala. Asigurarea locuintei poate fi privita ca o investitie pe care o facem inca de la inceput, cu scopul de a ne asigura confortul casei si siguranta familiei noastre.

Asigurare Casco

Asigurarea CASCO este asigurarea auto optionala pentru posesorii de masini. Daca masina dumneavoastra este avariata intr-o anumita masura, fie ca este sau nu vina dumneavoastra, compania de asigurari va plati reparatia.

Asigurare Calatorii

Este posibil sa calatoriti fara asigurare, insa nu este recomandat. In cazul in care plecati fara o astfel de asigurare, nu veti intampina restrictii, dar este important sa retineti ca o vacanta fara asigurare poate deveni costisitoare in eventualitatea unor probleme sau accidente neasteptate.

Asigurare Viata

Pentru a te proteja pe tine si pe cei dragi, este important sa ai o asigurare de viata adecvata. Cere o oferta astazi si vei putea proteja veniturile familiei tale in caz de accidente, imbolnaviri sau decese neprevazute.​

Asigurare Sanatate

Asigurarea medicala integrala este personalizata in functie de nevoile tale medicale si de bugetul disponibil. Beneficiezi de acces la o retea extinsa de peste 1.200 de centre medicale, clinici, cabinete medicale si servicii de ambulanta.

Vezi ofertele RCA

De ce sa optati pentru asigurarea auto online?

Mai putin timp irosit

Poate ca sunteti unul dintre acei oameni care cumpara tot felul de asigurari auto si prefera sa cumpere de la diferiti asiguratori din diferite motive. Singura cale pe care trebuie sa o parcurgeti pentru a obtine aceste asigurari este durerea de cap!
Nu trebuie sa va faceti griji online. Obtineti toate tipurile de acoperire de la diferite companii de asigurari usor si rapid cu un acces simplu la calculatorul nostru de cotatie.

Tipuri de asigurari auto

Polita de asigurare este unul dintre acele lucruri de care sperati sa nu aveti nevoie niciodata, dar pe care va bucurati intotdeauna sa le aveti in cazul unui incident neplacut. Nimeni nu doreste sa aiba parte de un accident rutier, dar daca se intampla, asigurarea ajuta la acoperirea costurilor de reparatii.

Romania, ca cea mai mare parte a statelor din lume, impune un anumit nivel de asigurare pentru toti soferii, dar este posibil ca acoperirea minima sau obligatorie sa nu fie suficienta pentru a va proteja financiar daca sunteti implicat intr-un accident rutier grav. De aceea, este important sa va intelegeti optiunile si sa alegeti cea mai buna acoperire pentru nevoile dumneavoastra.

Asigurare RCA

Asigurarea RCA este obligatorie pentru toți proprietarii de autovehicule care doresc să circule pe drumurile publice. Scopul acestei asigurări este de a despăgubi șoferii răniți în accidente produse de vehiculul pentru care este emisă asigurarea. Asigurarea RCA este disponibilă cu sau fără reclamație directă. Dacă alegeți asigurarea de decontare directă, solicitanții își pot deschide și gestiona dosarele de daune prin asigurătorul lor RCA.

Asigurare CASCO

Asigurarea RCA este obligatorie pentru toți proprietarii de autovehicule care doresc să circule pe drumurile publice. Scopul acestei asigurări este de a despăgubi șoferii răniți în accidente produse de vehiculul pentru care a fost emisă polița. Asigurarea RCA este disponibilă cu sau fără reclamație directă. Dacă alegeți asigurarea de decontare directă, solicitanții își pot deschide și gestiona dosarele de daune prin asigurătorul lor RCA.

Asigurare Locuinta

De ce am nevoie de asigurarea de locuinta? Pentru ca tu si familia ta ati construit o casa calda, confortabila si fericita an de an. Sa nu pierdem niciodata! Treceti peste evenimente neplacute cu incredere cu asigurarea locuinte de la general-asigjdg. Daca doriti sa obtineti imediat o asigurare de locuinta, asigurarea de locuinta esentiala a general-asigjdg este calea de urmat. Rapid, usor si eficient! De asemenea, puteti utiliza calculatorul nostru online pentru a afla costul asigurarii locuintei.

Ai nevoie de ajutor sau consultata?

Iti raspundem cat de repede putem!