Asigurare Viata

Asigurare Viata

Asigurarea mixta de viata

Esti plin de viata si te bucuri de tot ce are de oferit. Planifica-ti viitorul impreuna cu familia si traieste fiecare moment la maximum. Dar circumstantele neprevazute pot arunca o umbra asupra micutului tau bucatica de paradis, iar tu si cei dragi aveti nevoie de siguranta si asigurarea necesare pentru a duce aceste planuri inainte.
Asigurarea de viata combinata a creat un produs complex care ofera doua beneficii:
indiferent de circumstante, puteti economisi suma de bani de care aveti nevoie pentru a va indeplini visele, oferind in acelasi timp un viitor financiar decent familiei dvs. Si daca doriti sa economisiti pentru copiii dvs. , este disponibila asigurarea de economii viata cu copii.

Tu stii care sunt diferentele dintre o asigurare de sanatate si o asigurare de viata cu clauze suplimentare de sanatate?

Multe dintre produsele de asigurare de viata disponibile pe piata ofera clientilor optiunea de a adauga unele beneficii suplimentare la acoperirea aceleiasi polite de deces si invaliditate in schimbul platii unei prime suplimentare.

In acest fel, sunt garantate riscurile asociate cu spitalizarea, interventiile chirurgicale, fracturile si arsurile, precum si riscurile de imbolnavire grava.

Este important de subliniat ca exista o diferenta foarte mare intre asigurarea de viata cu optiunile suplimentare de sanatate mentionate mai sus si asigurarea de sanatate reala.

Unul dintre principiile cheie care guverneaza asigurarea de sanatate si care o diferentiaza de alte tipuri de asigurari personale este natura acoperirii.

Asigurare Viata
Asigurare Viata

Tu stii care sunt diferentele dintre o asigurare de sanatate si o asigurare de viata cu clauze suplimentare de sanatate?

Prin asigurarea de sanatate se deconteaza asiguratului costurile serviciilor medicale necesare pentru investigatii si tratament in vederea refacerii starii de sanatate, in baza actelor si facturilor emise de unitatea medicala care a prestat serviciile respective. Decontarea se poate face direct cu prestatorul medical sau prin prezentarea de asigurat societatii de asigurare a facturilor aferente. Cu alte cuvinte, firma de asigurari deconteaza tot ce a avut de platit asiguratul, in limita sumei asigurate totale prevazute in contractul de asigurare.

Cu totul altfel se intampla lucrurile in cazul unei asigurari de viata cu clauze suplimentare de sanatate. In acest caz asiguratorul nu ii deconteaza asiguratului costul cu serviciilor medicale efectiv platite, ci ii acorda o suma fixa (indemnizatia zilnica sau un procent din limita de despagubire) care, de cele mai multe ori nu este suficienta pentru acoperirea costurilor efectiv suportate, mai ales in cazul in care alegi sa te tratezi intr-un spital privat.

Cum te ajuta o asigurare de viata

Chiar daca nu poti controla neprevazutul, cu asigurarea de viata ai un partener care te poate ajuta sa faci fata situatiilor incomode care se pot intampla in viata ta sau a celor dragi.

Nevoile clientilor sunt in continua schimbare, ceea ce aduce cu sine noi provocari.

Rolul asigurarii de viata este de a va proteja pe dumneavoastra si pe cei dragi de circumstante neprevazute. De aceea, are sens ca tu si cei dragi sa beneficiezi de securitate financiara atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Problemele de sanatate, accidentele de masina sau disponibilizarile se numara printre evenimentele care pot deveni instabile din punct de vedere financiar. Asigurarea de viata te ajuta sa treci mai usor prin astfel de momente si ofera o plasa de siguranta.

Asigurare Viata

Asiguari Viata - Intrebari frecvente

Asigurarea de viata este un contract in urma careia asiguratul se obliga la plata unei prime iar asiguratorul la plata unei sume inainte stabilite, in cazul producerii evenimentului asigurat.
Aceasta asigurare se contracteaza pentru protectia financiara a familiei in cazul unor evenimente neplacute precum decesul sau invaliditatea persoanei asigurate.
Asigurarea de viata este obligatorie la contractarea anumitor credite.
Exista tipuri de asigurare de viata care pe langa protectie ofera si componente de economisire sau de investitii.

Trebuie contactat un agent de asigurari de la o societate de asigurari sau de la o firma de brokeraj. O agentie de brokeraj poate oferi mai multe polite luand in considerare varsta, starea sanatatii, suma asigurata dorita si scopul pentru care doriti sa incheiati asigurarea, acesta avand la dispozitie produsele a mai multi asiguratori. O alta optiune este de a completa un formular online, in acest caz ne fiind nevoit sa va deplasati la agentii ci veti fi contactat direct de catre un agent, care va va pregati cateva oferte in functie de preferintele Dvs.

Factorul cel mai comun la asigurarile de viata este cel de protectie in caz de deces si invaliditate. Asadar in cazul unui eveniment nefericit, beneficiarii politei vor primi suma asigurata.
Dar in afara protectiei financiare a familiei, asigurarea de viata poate avea si o componenta de economisire, fie pentru viitorul nostru, un aport banesc la pensia pe care o vom primi la batranete sau pentru copii nostrii, fonduri pentru studii sau pentru casatoria acestora.

Prima de asigurare platita este influentata de varsta, starea de sanatate a asiguratului, durata contractului si suma asigurata.
De regula suma asigurata poate fi discutata cu agentul de asigurare iar pretul primei va fi mai mic cu cat suntem mai tineri, mai sanatosi si cu cat durata contractului este mai mare.
Profesia si activitatile din timpul liber pot creste si ele pretul primei daca este vorba de exercitarea profesiei intr-un mediu periculos sau daca printre hobbyurile noastre se afla si sporturi considerate extreme.

Starea sanatatii persoanei asigurate este un factor in determinarea primei de asigurare. Depinzand de varsta si de suma asigurata, acesta este un factor atat de important incat asiguratorul va cere in afara completarii unui chestionar in legatura cu starea de sanatate si efectuarea unor analize medicale. Aceste analize sunt de regula suportate de asigurator.

Da. Exercitarea profesiei intr-un mediu considerat periculos, cu posibilitate mare de accident sau imbolnavire, ca si hobby-uri precum parasutism, alpinism sau sporturi extreme, pot duce la o crestere a pretului politei de asigurare de viata.

Societatile de asigurari

Lucram cu cele mai bune companii de asigurari de pe piata, astfel incat sa puteti obtine o gama larga de polite si sa decideti care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. In plus, datorita spiritului inovator al general aasigurari jdg, aveti o solutie de asigurare unica in romania.

Daca mai ai intrebari despre polita RCA ieftina

Apasa butonul de mai jos si trimite-ne un mesaj, iti raspundem in maxim 30 min